Dr. P. Roberto Doornebal-Bakker

foto Rob Bakker

projectleider PEPNed, psychiater, plaatsvervangend opleider en opleider aandachtsgebied volwassenenpsychiatrie, universitair docent

 

GGz Centraal
Innova
Postbus 3051
3800 DB  Amersfoort
033-4609609

 

Rob Doornebal-Bakker werkt als psychiater, plaatsvervangend opleider en opleider aandachtsgebied volwassenenpsychiatrie bij GGz Centraal, en is als universitair docent verbonden aan de Universiteit van Maastricht.

Hij promoveerde aan de Universiteit van Maastricht, bij prof. dr. Jim van Os en prof. dr. Peter N. van Harten, op het onderwerp ‘Drug-induced movement disorders in long-stay psychiatric patients - Genetic and non-genetic risk factors: A prospective study’. Het doel van zijn proefschrift was het analyseren van de frequentie van bewegingsstoornissen door medicatie en hun genetische en niet-genetische risicofactoren. De doelgroep bestond uit langdurig opgenomen patiënten met een chronische psychiatrische aandoening en langdurige behandeling met antipsychotica. Tijdens zijn promotie-onderzoek rondde hij ook de Master of Science in de genetische epidemiologie af aan Nederland Instituut voor Gezondheidswetenschappen (Nihes) / Erasmus MC.

 

Alle publicaties in pubmed van Rob Bakker

Researchgate 

Linkedin